CHAPEAU EVENTS GROUP: Where your event is coming true

JUST DANCE

Just Dance Outdoor is het gezelligste discofeest van de regio West Brabant. Met muziek uit de 60’s / 70’s / 80’s / 90’s en de 00’s.

Just Dance Outdoor

Just Dance Outdoor 2016

Na twee uitverkochte editie’s in 2015 & 2016 presenteert Chapeau Events Group dit jaar op zaterdag 17 juni de 3e editie van Just Dance Outdoor op het Brabantpark in Etten-Leur.

 

Just Dance Outdoor is het gezelligste discofeest van de regio en het staat garant voor de beste muziek van de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s & 00’s. We verwachten dit jaar ongeveer 3500 bezoekers uit de gehele regio West Brabant. Maar Just Dance is bovenal een evenement van herkenning!

Beleef Just Dance als VIP

Dit jaar bieden we u en uw gasten de mogelijkheid om Just Dance als VIP te beleven. Een speciaal ingericht VIP dek met eigen bar en bediening, diverse fingerfoods, eigen toilet en uiteraard het beste zicht op het hoofdpodium. Zo kunt u nog meer genieten van de show en artiesten!

Aftermovie Just Dance Outdoor 2015

Bekijk onderstaand de aftermovie van vorig jaar

Al ruim een decennium lang het onovertroffen feestconcept waarin het publiek op muzikale wijze in het zonnetje wordt gezet. De tijdsgeest lijkt op het vrolijke DJ-duo geen vat te hebben. Ze draaien simpelweg de leukste Dance & Classics van de laatste decennia tot de klappers van vandaag, met als uitgangspunt: een positieve energie boost!

De unieke combinatie van danswedstrijden, ouderwetse “jongens-tegen-de-meisjes” competities, leuke “give-aways”, fantastische prijzen en onophoudelijke stroom bekende hits leveren bij elke gelegenheid hetzelfde resultaat op: een “TOPFEEST” waar het publiek altijd de grote winnaar is.

Just Dance Outdoor

Just Dance Outdoor 2017

Belle Perez is een Spaanse zangeres. Hoewel ze in België geboren is en daar altijd gewoond heeft, heeft ze enkel de Spaanse nationaliteit, omdat haar beide ouders Spaans zijn. Ze is vooral bekend door haar Spaans getinte, opzwepende nummers. De Vlaamse Latin-diva kent behoorlijk succes in Nederland, Vlaanderen en in Duitsland.
Ze is vooral bekend met het nummer: Que viva la vida, dat in de Benelux de soundtrack was voor de animatiefilm Madagascar.Juast Dance Outdoor