CHAPEAU EVENTS GROUP: Where your event is coming true

DANCE FESTIVAL BREDA

We heten u welkom in de wereld van Dance, en bieden vijf area’s met o.a. Progressive House, Latin House, Techhouse/ Electro, Deephouse/ Lounge, & Classics.
Een unieke coproductie tussen het Chassé Theater & Chapeau Events, en een onvergetelijk event voor alle liefhebbers van Dance muziek verdeelt over 5 area’s.

 

Dit jaar organiseert Chapeau Events Group in samenwerking met het Chasse theater Breda alweer de 4e editie van dit geweldige festival. Ticketverkoop is op 14 mei j.l. gestart en in de komende periode informeren we jullie graag over de news facts!

 

Area 1 Mainstage (House, EDM, Progressive)
Area 2 Rythm & Drums (Latin House, Eclectic)
Area 3 Time 4 Techno (Techno, Techhouse)
Area 4 Lost Memories (Classics, Oldschool, Happy Hardcore)
Area 5 Spock cafe (Dance uit de 90’s tm zero’s)

History DFB

Dance Festival Breda is een concept dat is geboren vanuit de ambitie om de locatie Chasse theater te gebruiken voor het presenteren van diverse stijlen dance muziek. Breda is een echte capital of dance met ambassadeurs als DJ Tiesto & DJ Hardwell, en juist door deze history past Dance Festival Breda niet alleen als titel maar ook zeker als evenement!

Dance Festival Breda

Aftermovie DFB 2013

Aftermovie DFB 2014

Aftermovie DFB 2015

Aandacht voor lokaal talent

Dance Festival Breda presenteert naast nationaal talent ook diverse Bredase talenten. Namen zoals DJ Beauriche, Funkerman, Dazzle, BIGGI & Cor Fijneman. Door de inzet van deze lokale helden krijgt het evenement zijn karakter wat DFB zo bijzonder maakt.